Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:29:37 GMT

اردبیل در کیفیت ساخت و ساز جزو 3 استان برتر کشور است 

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۱۰۶۱

اردبیل در کیفیت ساخت و ساز جزو 3 استان برتر کشور است 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل گفت: استان اردبیل در حوزه کیفی ساخت و سازها جزو سه استان برتر کشور محسوب می‌شود. 

اردشیر آرش در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: صنعت ساختمان نسبت به سال گذشته از تغییر و رونق چندان متفاوتی برخوردار نبوده و وضعیت ما در این 11 ماه در حوزه ساخت و ساز مشابه سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی خاطرنشان کرد: شرایط موجود نوید آینده روشن از رونق صنعت ساختمان دارد که امیدواریم نسبت به سال‌های گذشته بهبود وضعیت را در صنعت ساخت و ساز شاهد باشیم. 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل ادامه داد: ما در سال‌های گذشته به دلیل آنکه  ساخت و سازهای انبوهی را شاهد بودیم بسیاری از این واحدها دست سازندگان باقی مانده است که انتظار می‌رود با رونق صنعت ساختمان این شرایط و اوضاع تغییر پیدا کند. 

آرش در ادامه بیان کرد: واقعیت این است که ما کنترل کننده کیفیت ساختمان هستیم ولی هر کاری از دستمان برآید برای رشد و توسعه صنعت تولید مصالح ساختمانی با کیفیت و قیمت مناسب اقدام می‌کنیم. 

وی گفت: در اردبیل تولید مصالح استاندارد با کیفیت بالا و با هدف رسیدن به خودکفایی مورد توجه و مدنظر است و از مسئولان انتظار می‌رود حمایت‌های لازم را از صنعت تولید مصالح ساختمانی و صنایع وابسته این بخش انجام دهند. 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل با قدردانی از حمایت‌های استاندار اردبیل از حوزه نظام مهندسی و صنعت ساختمان، اضافه کرد: قطعا با حمایت‌ها و همراهی‌های شایسته ما به سمت تولید مصالح مطلوب‌تر و با کیفیت‌تر حرکت خواهیم کرد. 

آرش ادامه داد: با توجه به اینکه ما با اکثر استان‌ها در ارتباط و تعامل هستیم در صنعت ساخت و ساز جزو سه استان برتر کشور محسوب می‌شویم که به صورت کیفی در این حوزه ورود پیدا کردیم. 

وی بیان کرد: هر چند برخی گله‌مندی‌ها از کیفیت ساختمان‌ها وجو دارد اما 95 درصد نظارت‌های ما دقیق و کمتر از 5 درصد کار دارای ایراد و اشکال است که این امر نیز طبیعی به نظر می‌رسد. 

رئیس نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل به عضویت 10 هزار و 300 نفر از مهندسان استان در سازمان نظام مهندسی اشاره کرد و افزود: 5 هزار و 800 نفر از این مهندسان به شکل پروانه‌دار فعالیت می‌کنند. 

آرش در مورد برگزاری برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی برای ارتقای پایه مهندسان نیز خاطرنشان کرد: باید مهندسان برای ارتقای پایه خود در چهار دوره آموزشی شرکت کنند و مجریان نیز 76 ساعت دوره آموزشی را در راستای اخذ صلاحیت اجرای پروژه‌ها به شکل تخصصی سپری می‌کنند. 

عضو دوره هفتم نظام مهندسی ساختمان اردبیل تصریح کرد: در دوره هفتم فعالیت نظام مهندسی ساختمان 10 برابر سال‌های گذشته دوره آموزشی برگزار کردیم و با دعوت از اساتید برجسه استانی و کشوری سعی کردیم تا در این زمینه توان مهندسان را ارتقا دهیم.

آرش با تبریک روز مهندس گفت: 5 اسفند سالروز ولادت خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان روز مهندس نامگذاری شده که در این روز با حضور مسئولان و مقامات استانی و اعضای نظام مهندسی جشنی بزرگ در شان مهندسان برگزار خواهد شد امیدواریم در این روز بتوانیم ضمن نشان دادن مظلومیت مهندسان زمینه اعتلای شان و منزلت فعالان این بخش را فراهم کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟