Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، شهرام محمدی روز چهارشنبه در نشستی با فرماندار خلخال افزود: این مراکز در راستای تحقق شعار انتخاب شده امسال از سوی مقام معظم رهبری و رونق تولیدات و محصولات کشاورزی استان ایجاد شدند.

او گفت: هم اکنون سه مرکز خدمات کشاورزی غیردولتی توسط این سازمان در شهرستان اردبیل ، سه مرکز در شهرستان پارس‌آباد و ۶ مرکز نیز در شهرستان‌های مختلف راه اندازی شده و در جهت توسعه و رونق کشاورزی استان و رونق کار بهره‌برداران و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران طرح‌های اقتصادی در بخش کشاورزی استعلامات غیر ضروری اداری حذف و یا کاهش یافته طوری‌که هم‌اکنون با ابلاغ  وزارت جهاد کشاورزی استعلام مربوط به احداث گلخانه از اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل حذف شده و همچنین پیش‌نویس حذف استعلام برای راه‌اندازی طرح‌های پرورش دام و طیور از این اداره نیز آماده شده و به محض ابلاغ  از سوی وزارت جهاد کشاورزی این استعلام نیز از لیست استعلامات سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان اردبیل حذف خواهد شد.

محمدی بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های سازمان در حال حاضر زمان ۱۵۱ روزه رسیدگی به پرونده‌های این سازمان در سال گذشته به ۲۰ روز در چهار ماه اول امسال کاهش یافته است.

وی همچنین گفت: با راه‌اندازی سیستم الکترونیکی صدور پروانه بهره‌برداری بخش کشاورزی استان هم‌اکنون نیازی به مراجعه کشاورزان به سازمان نظام مهندسی جهت دریافت پروانه نبوده و همه کشاورزان ساکن روستاها می‌توانند با استفاده از اینترنت نسبت به دریافت پرینت پروانه و بصورت غیرحضوری در محل سکونت خود اقدام کنند.

او اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی که از دستاوردهای انقلاب اسلامی است در سال‌های اخیر توانسته در سازماندهی و اشتغال بکار فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاوزی  و منابع طبیعی موفق عمل کند به طوری که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در این استان به تعداد انگشتان دست مهندس کشاورزی نداشتیم ولی اکنون ۶ هزار دانش آموخته رشته‌های کشاورزی عضو این سازمان هستند. 

وی رویکرد این سازمان را در ارتقای بهره‌وری و همچنین بهره‌گیری از توان کارشناسان ناظر در مزارع، واحدهای تولیدی، صنعتی و نیمه صنعتی، بخش‌های اشتغال و کارآفرینی متعدد یادآور شد و افزود: در سایه فعالیت چنین مجموعه‌هایی در چهار دهه اخیر کشور ما به سمت ارتقای بهره‌وری و افزایش توان خوداتکایی در اقتصاد کشاورزی حرکت کرده است. 

وی بازنگری در حوزه اشتغال بویژه اشتغال کشاورزی را ضروری دانست و اظهار داشت: محوری‌ترین بخش توسعه استان بخش کشاورزی است و با بهره‌گیری از توان مهندسان ناظر و همچنین مهندسان کشاورزی در رشته‌های مختلف می‌توان در کنار توان بخش خصوصی تحول جدی را در این حوزه ایجاد کرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: به میمنت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی نظام مهندسی کشاورزی صدور پروانه‌های تولیدی را به شکل الکترونیکی به تولیدکنندگان ارائه می‌کند تا سرمایه‌گذاران براحتی مجوز لازم را از همان محل سکونت خود درخواست کرده و دریافت کنند.

فرماندار خلخال نیز در این جلسه با تقدیر از عملکرد مطلوب خانم ناصحی مدیریت جدید دفتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی خلخال در رسیدگی به امورات کشاورزالن ،حل مشکل بهره‌برداران کشاورزی و جلب رضایت عمومی فعالان در این بخش افزود: کاهش مراجعان مربوط به امورات کشاورزی به فرمانداری حاکی از افزایش سطح رضایت‌مندی مردم منطقه از عملکرد نظام مهندسی این شهرستان است.

فریدون بابایی اظهار داشت: در حالی که تلاش دولت برای کوچک کردن بدنه و واگذاری بخش مهمی از کارهای کشاورزی به خود مردم از طریق استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی همچون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی است، برخی مقاومتها در مقابل این کار مشکل سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و درگیری متقاضیان اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی در بخش کشاورزی را بیشتر می‌کند.

۷۱۱۹/۶۰۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • مرکز آموزشی دارالفنون اردبیل در آستانه بهره برداری
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان