Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، شهرام محمدی روز پنجشنبه در همایش آموزشی و توجیهی کارشناسان امور اراضی استان افزود: این سازمان کارشناسانی را برای فراگیری استفاده از دانش و فناوری پهبادها به مراکز معتبر معرفی کرده که در حال طی دوره‌های تخصصی هستند.

به گفته وی ، کارشناسان پس از کسب مهارت‌های لازم در این زمینه رسما فعالیت خود را در سایت پروازی پهبادها با رویکرد نقشه‌برداری هوایی و مدیریت امور اراضی در تولید بیشتر آغاز خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: فعالیت اعضای این سازمان در حوزه امور اراضی دانش محور است که با تسریع در امور بهره‌برداران و سرمایه‌گذاران زمینه‌های رشد و شکوفایی بخش کشاورزی را فراهم می‌کنند.

محمدی افزود: استعلام غیرضروری از بانک‌ها و ادارات و موسسات برای تسریع در امور سرمایه‌گذاران حذف شده و سرمایه‌گذاران براحتی می‌توانند با ورود به سامانه پنجره واحد مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به حل مشکلات اقدام شود.

وی همچنین بیان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان برای حل مشکلات و موانع پیش‌ روی سرمایه‌گذاران در کمترین زمان ممکن تلاش می‌کند طوری که در سال‌های گذشته متوسط زمان برای صدور پروانه بهره برداری ۱۱۸ روز بوده که این مدت زمان در حال حاضر به ۲۸ روز رسیده است.

او اضافه کرد: در سال گذشته هزار و ۴۰۰ دستگاه تراکتور و کمباین در استان شماره‌گذاری شده بود که با سپردن کار شماره گذاری از ابتدای سال جاری به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی این میزان در ۶ ماه اول سالجاری به سه برابر سال گذشته رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز در این همایش یکی از وظایف سنگین سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و جهاد کشاورزی استان را جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی و حفظ اراضی حاصلخیز و آبی دانست که نقش کلیدی در تامین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال و تولید دارد.

خلیل نیکشاد اظهار داشت: هدف از کارسپاری وظایف بسیار مهم و حساس به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بکارگیری توان نیروهای جوان و تحصیل‌کرده و متخصص در بخش کشاورزی و انجام خدمت شایسته به سرمایه‌گذاران این بخش توام با سرعت و دقت در انجام کار است .

وی افزود: نیروهای جوان و تحصیل‌کرده و پرانرژی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی که از فکر باز و توان وافر برخوردار هستند زمینه رشد و ترقی بخش کشاورزی را در تمامی زمینه های زراعت و دام و توسعه فضاهای گلخانه‌ای فراهم می‌کنند.

استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.
۶۰۱۸/ ۱۲۵۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پهپاد کشاورزی اقتصاد اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۳۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی