Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام محمدی ظهر امروز با حضور در دفتر خبرگزاری فارس در استان اردبیل اظهار کرد: هویت‌گذاری و پلاک‌کوبی دام در استان اردبیل انجام می‌گیرد و براساس اقدامات انجام یافته، سازمان نظام مهندسی کشاورزی مدیر فرآیند پلاک‌گذاری دام شده و تا ۲۰ آذر ماه پلاک‌کوبی تمامی دام‌های صنعتی استان انجام خواهد گرفت.

وی افزود: با انجام این طرح و پلاک‌کوبی دام، در آینده نزدیک نهاده دامی یارانه‌دار به دام‌هایی که فاقد پلاک‌گذاری باشند اختصاص نمی‌یابد و از این‌رو انجام این فرآیند مهم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلوگیری از قاچاق از مزایای طرح پلاک‌کوبی دام است

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل با اشاره به مزایای اجرای این طرح عنوان کرد: پس از انجام این طرح و پلاک‌گذاری تمامی دام‌های موجود در استان، آمار دقیقی از تعداد دام‌های استان به دست خواهد آمد که این موضوع در برنامه‌ریزی‌های آتی در خصوص تخصیص نهاده‌های دامی، جلوگیری از قاچاق دام، میزان تولید گوشت و سایر محصولات دامی و... بسیار موثر خواهد بود.

محمدی بیان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع در راستای مدیریت بهتر و مناسب‌تر، سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان اردبیل مصمم به اجرای این طرح در استان بوده و این طرح اقدامی مهم و زیرساختی در حوزه دام استان محسوب می‌شود.

ارایه طرح چیپست‌گذاری برای دام

وی تشریح کرد: از تمامی مسؤولان ذیربط و دامداران تقاضا داریم که در راستای اجرای هرچه بهتر و سریعتر این طرح و پلاک‌گذاری دام در استان اردبیل یاری‌گر سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان باشند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: اما در کنار آن پیشنهادی در خصوص اجرای طرح چیپست‌گذاری برای دام ارایه کرده‌ایم که در صورت اجرای این طرح تمامی اطلاعات از موقع تولد تا کشتار دام، واکسن‌های تزریق شده به دام و ... به‌صورت الکترونیکی و مجزا در اختیارمان قرار خواهد گرفت و این طرح نیز کمک شایانی در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های مورد نیاز در حوزه دام حوزه خواهد داشت.

- انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان اردبیل کشاورزی قاچاق نظام مهندسی شهرام محمدی پلاک کوبی دام سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان اردبیل پلاک کوبی دام پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۱۳۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • موتورسیکلت ۴ میلیاردی قاچاق در اصفهان توقیف شد
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • ۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان کشف شد
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود