Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف ساجد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: باید در اجرای نما مصالح مقاوم و سبک مورد استفاده قرار گیرد تا در کنار چسبندگی و اتصال به دیواره ساختمان، جلوی آتش‌سوزی‌ها مقاوم بوده و از طرفی زیبایی و جذابیت خاصی نیز به فضای پیرامونی ببخشد.

وی تصریح کرد: متأسفانه اجرای نماهای سنگی سنگین و رومی در شهر اردبیل بر اساس سلیقه کارفرمایان سیما و منظر شهری را بر هم زده در حالی که کمیته سیما و منظر شهری در این زمینه باید با مسببان و عوامل مؤثر در این زمینه برخورد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان اردبیل گفت: ما در کمیته سیما و منظر شهری با همکاری مهندسان سازه، زلزله‌، شهرسازی و معماری و مهندسان حوزه ایمنی تلاش می‌کنیم تا با هدف ساماندهی این موضوع مصوبات و تصمیمات کارشناسی را ابلاغ کنیم که متأسفانه به دلایل مختلف این مصوبات مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

ساجد ضرورت ساماندهی ساخت و سازها در حوزه نماسازی را یادآور شد و افزود: باید بر اساس نقشه‌ها و تیپ ساختمان و مواد و مصالح به کار رفته در این زمینه اقدامات مؤثری انجام شود تا با دوام‌ترین و کیفی‌ترین مصالح در نماها به کارگیری شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: البته در خارج از محدوده شهر بنیاد مسکن متولی این امر است ولی اخیراً بر اساس تفاهمنامه امضا شده بین بنیاد مسکن و نظام مهندسی ساختمان قرار شده بر ساخت و سازهای خارج از محدوده شهرها نیز نظارت انجام شود که ما برنامه‌ریزی‌های خوبی را در این بخش انجام خواهیم داد.

ساجد اضافه کرد: ما گزارشی را در سال ۹۶ از وضعیت دوام و استحکام بناهای تاریخی و محلات قدیمی اردبیل تهیه و تحویل متولیان امر دادیم که در بخش عظیمی از بازارها و سراهای اردبیل و بافت فرسوده نیاز به استحکام بنا بوده تا با نوسازی آنها ایمنی و ارتقا شرایط سکونتی را در این فضاها شاهد باشیم.

وی به فعالیت نظام مهندسی از سال ۷۵ با اهداف تعریف شده در جهت ارتقا کیفی ساخت و سازها اشاره کرد و ادامه داد: نظارت عالیه راه و شهرسازی در این زمینه راهگشا بوده و ما همواره سعی کردیم بر اساس مأموریت محوله و شرح وظایف مشخص شده اقدامات مؤثری را در قالب مباحث ۲۲ گانه مقررات ملی ساختمان و آئین‌نامه ۲ هزار و ۸۰۰ زلزله انجام دهیم.

ساجد بیان کرد: تلاش بر این است تا تمامی نقشه‌ها و اجرای پروژه‌ها منطبق بر همین مقررات ملی ساختمان و آئین‌نامه ۲ هزار و ۸۰۰ زلزله باشد تا شرایط مناسبی را در ایمنی واحدهای ساختمانی شاهد و ناظر باشیم.

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: ۱۳ هزار نفر مهندس عضو نظام مهندسی هستند که در ۷ رشته ارائه خدمات می‌کنند که در قالب طراحی، اجرا و نظارت ما سعی داریم به وظیفه خود عمل کنیم.

ساجد تصریح کرد: در کنار کارفرمایان، مشاوران، ناظران و مجریان سعی بر این است تا در ابعاد مختلف و شرایط فراهم شده ساخت و بر اساس ضوابط و مقررات اعلام شده انجام و نظارت‌ها به صورت دقیق و در راستای ارتقا کیفیت به انجام برسد.

وی گفت: هم اکنون عمده ساخت و سازها در شهر اردبیل به شکل بتن و آرماتور بوده و ما سعی داریم در ساخت و سازها بر اساس طراحی و نظارت عالیه بستر کیفی‌سازی را به نحوی فراهم کنیم تا ساختمان‌ها در برابر زلزله و سایر عوامل قهری از استحکام بیشتری برخوردار باشند.

عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان اردبیل افزود: با توجه به تجربه زلزله شهرهای مختلف به ویژه زلزله سر پل ذهاب در سال‌های اخیر بر اجرای کامل آئین‌نامه‌ها به ویژه استحکام سازه‌های دیوار، جان پناه و قطعات الحاقی تأکید شده تا در بروز حوادث متعدد امکان تأمین سلامت افراد به وجود آید.

کد خبر 5385637

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ساختمان کارفرمایان نمای ساختمان آتش سوزی زلزله معماری مصالح ساختمانی تفاهم نامه راه و شهرسازی مقررات ملی ساختمان حوادث ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی کرمانشاه بارش برف آمار کرونا گرگان 9 دی سانحه تصادف واکسن کرونا سویه اومیکرون کرونا ایلام سیستان و بلوچستان ساخت و سازها نظام مهندسی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۷۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ روز‌های پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ اردیبهشت) با شرکت در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب برگزار شد. از این تعداد ۷۲۹ هزار و ۶۵۶ نفر یعنی ۶۳ درصد زن و ۴۲۲ هزار و ۸۶۲ نفر یعنی ۳۷ درصد مرد هستند.

همچنین امسال آزمون دانشجومعلم همزمان با نوبت اول کنکور برگزار شد و در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجومعلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

داوطلبانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند، اعم از دانش‌آموزان و دانش آموختگان شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌های علمیه باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی بر اساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند.

ضرایب و دروس آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است و میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی- واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد، همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد است.

سهم سوابق تحصیلی برای دو گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی به این شکل است که سهم نمره‌کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، به میزان ۲۸ درصد با تأثیر قطعی، میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی واحدی/ترمی واحدی در این گروه‌ها، ۲۱ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی واحدی/ترمی واحدی هفت درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۲۸ درصد) است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • انجام ۷ هزار و ۸۷۵ بازدید از مراکز کارگری چهارمحال و بختیاری
  • آغاز ساخت ستاد فرماندهی آتش نشانی ۱۲۵ در بندرعباس
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف